Huisartsen opgelet! Een unieke kans om te werken bij Huisartsenpraktijk Dennenlaan in Emmen

Uniek omdat:

 

* je binnen deze praktijk veel doorgroeimogelijkheden hebt. Waarnemer/HIDHA  en ook praktijkhouderschap ligt op zeer korte termijn binnen handbereik.

* je betrokken zult zijn bij de ontwikkeling van een breed gezondheidscentrum aan de rand van het centrum van Emmen. In samenwerking met een apotheek en een fysiotherapiepraktijk. Stap je nu in? Dan kun je direct meewerken aan deze ontwikkeling.

* je zult werken in een praktijk met bovengemiddeld veel personeel. Je wordt ondersteund door een gemotiveerd en hecht team waardoor de werkdruk wordt verlaagd.

Dit maakt werken op de Dennenlaan uniek en biedt je de kans om het huisartsenvak in volle breedte uit te voeren en je verder te specialiseren in de richting die je aanspreekt.

 

Over ons:
Ons gezellige en informele team bestaat uit drie praktijkhoudende huisartsen, een vaste waarnemer, een praktijkmanager, twee POH-s, een POH-ouderen, een diëtiste, een POH-GGZ, een podotherapeut en tien assistentes, waaronder één coördinerend assistente. Binnen dit team wordt de huisartsenzorg in de breedste zin van het woord uitgevoerd.

We zijn NHG geaccrediteerd en nemen deel aan de zorgprogramma’s voor DM/COPD/CVRM en ouderenzorg. Er wordt gewerkt met CGM huisarts (Mira).

        

Contact:

Nieuwsgierig? Wil je meer weten over deze unieke kans? Kom gerust eens kennismaken of zelfs een dag meewerken uiteraard tegen waarneemvergoeding. Neem contact op met Cora Wijdeven, praktijkmanager, via e-mail wij.den@ezorg.nl of telefonisch 0591-647422.

 

 

Praktijk                           : Huisartsenpraktijk Dennenlaan

Website                           : www.dennenlaan.com

Adres                               : Dennenlaan 56, 7822 EL in Emmen

Op zoek naar                   : Waarnemer/Hidha/Associé

Met ingang van               : Per direct

 

 


31-05-2018

Contact

Spoednummer 0591-615748
 

Huisartsenpraktijk Dennenlaan

Dennenlaan 56
7822 EL Emmen
Telefoon:
0591-611358
Fax:
0591-648131
www.dennenlaan.com
Routebeschrijving >

over de praktijk

gezondheids­informatie