Nieuw binnen huisartsenpraktijk Dennenlaan Podotherapie Hulleman!

Tim Hulleman, de podotherapeut achter podotherapie Hulleman, is een gediplomeerde, gekwalificeerde, enthousiaste en bij beroepsvereniging NVvP geregistreerde podotherapeut.

Na het afronden van de 4-jarige Hbo-opleiding podotherapie, heeft Tim Hulleman ruime ervaring opgedaan bij verschillende medische centra verdeeld over het land. Naast deze ervaring is zijn expertise gebaseerd op de aanvullende opleiding tot Podotherapeut-Plus. Dit vormt een onderscheidend vermogen bij de beoordeling van klachten waarmee patiënten op het spreekuur komen.

De Podotherapeut-Plus heeft zijn kennis/ervaring verbreed en kan specifieke behandelingen en diagnostiek toepassen op het gebied van:

Biomechanica van de onderste extremiteit;

Manueel therapie van de voet en enkel;

Echografie van de voet;

Lokale anesthesie en nagelchirurgie.

 

Wat kunt u bij ons verwachten?

Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Ze dragen ons elke dag naar de plek die we willen. Een probleem in uw voeten kan uitmonden in klachten hogerop in het lichaam. Als u pijn heeft aan of in uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug kan een podotherapeut uitkomst bieden. Podotherapeuten zijn erkende specialisten op het gebied van de voet en kunnen dergelijke klachten behandelen.

De klachten waarmee patiënten op het spreekuur van de podotherapeut gezien worden variëren enorm. Hielklachten, overbelasting klachten aan spieren of pezen, ingegroeide nagels, overmatige eelt- en/of likdoornvorming en voorvoetklachten. Ook scheenbeenklachten, knieklachten, bilspierklachten en lage rugklachten komen veel voor.

Praktische informatie en aanwezigheid cq openingstijden

Tim Hulleman houdt donderdag van 09:30 tot 17:00 praktijk in huisartsenpraktijk Dennenlaan, voor het behandelen van klachten aan de voeten of klachten die voortkomen uit een afwijkende voetstand of voetfunctie.

Vanaf 2011 is podotherapie vrij toegankelijk. Dat betekent dat u zonder verwijzing van uw huisarts of specialist een afspraak kan maken bij podotherapie Hulleman.

Wilt u een afspraak maken bij Podotherapie Hulleman, dan kunt u dit telefonisch of via de website doen.

Secretariaat:      0546 814684 (lokaal tarief)

Website:             www.podotherapiehulleman.nl


31-05-2018

Contact

Spoednummer 0591-615748
 

Huisartsenpraktijk Dennenlaan

Dennenlaan 56
7822 EL Emmen
Telefoon:
0591-611358
Fax:
0591-648131
www.dennenlaan.com
Routebeschrijving >

over de praktijk

gezondheids­informatie