Verwijsinformatie

Hieronder staat vermeldt hoe de verwijsprocedure per instelling in zijn werk gaat.

Indien uw de verwijsbrief niet direct mee krijgt zijn er twee mogelijkheden.


1. Uw verwijsbrief wordt gefaxt naar de betreffende instelling en u ontvangt aan de hand van deze verwijzing een afspraak. Indien u na twee weken nog niets van de verwijzing heeft vernomen verzoeken wij u contact op te nemen met de assistente. U blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het navragen van de verwijzing indien u binnen de gestelde termijn niets heeft vernomen.


2. U wordt verzocht de verwijsbrief op te halen bij de balie binnen de aangegeven termijn. U blijft zelf altijd verantwoordelijk voor het ophalen van uw verwijsbrief. Eens per 3 maanden worden niet opgehaalde verwijsbrieven door ons vernietigd met een vermelding hiervan in uw dossier.

 

Mocht u n.a.v. uw bezoek bij de specialist een afspraak bij de huisarts willen, dan dient u eerst contact op te nemen met de assistente met de vraag of wij de brief van de specialist waar u geweest bent, hebben ontvangen. Dit gezien er vaak veel vertraging is wat betreft het versturen van specialistenbrieven naar de huisarts.

Leveste, locatie Scheperziekenhuis: 

Bent u verwezen naar een specialist in het Scheperziekenhuis, dan zal de huisarts een verwijsbrief maken en deze faxen naar het ziekenhuis. Heeft u echter na twee weken nog geen oproep voor een afspraak bij de specialist ontvangen, neem dan contact op met de huisartsenpraktijk.

UMCG Groningen: 

Bent u verwezen naar een specialist in het UMCG te Groningen, dan zal de huisarts een verwijsbrief maken en deze faxen naar het ziekenhuis. Heeft u echter na twee weken nog geen oproep voor een afspraak bij de specialist ontvangen, neem dan contact op met de huisartsenpraktijk.

Bethesda Hoogeveen: 

Bent u verwezen naar een specialist in het Bethesda ziekenhuis te Hoogeveen, dan zal de huisarts een verwijsbrief maken. Deze kunt u na enkele dagen afhalen bij de huisartsenpraktijk. Daarna dient u zelf een afspraak te maken. Bel hiervoor met het ziekenhuis  (0528-286 222) en vraag naar het secretariaat van de betreffende polikliniek. Verwijsbrieven kunnen ook ook worden gefaxt. Hebt u echter na twee weken nog geen oproep voor een afspraak bij de specialist ontvangen, neem dan contact op met de huisartsenpraktijk.

GGZ Zuidoost-Drenthe:

Bent u verwezen naar de GGZ te Emmen, dan zal de huisarts een verwijsbrief maken en deze faxen naar de GGZ. Heeft u echter na twee weken nog geen oproep voor een afspraak ontvangen, neem dan contact op met de huisartsenpraktijk.

Eyescan oogzorgkliniek:

Bent u verwezen naar Eyescan oogzorgkliniek, dan zal de huisarts een verwijsbrief maken. Deze kunt u na enkele dagen afhalen bij de huisartsenpraktijk. Daarna dient u zelf een afspraak te maken. Bel hiervoor met Eyescan oogzorgkliniek Utrecht(088-1111911) en vraag naar de vestiging Emmen. Verwijsbrieven kunnen ook ook worden gefaxt. Hebt u echter na twee weken nog geen oproep voor een afspraak bij de specialist ontvangen, neem dan contact op met de huisartsenpraktijk.

 

 

Contact

Spoednummer 0591-615748
 

Huisartsenpraktijk Dennenlaan

Dennenlaan 56
7822 EL Emmen
Telefoon:
0591-611358
Fax:
0591-648131
www.dennenlaan.com
Routebeschrijving >

over de praktijk

gezondheids­informatie